Hovedlandsrenn skiskyting

Postet av Nor, IL den 5. Apr 2016

God avslutning på skiskyttersesongen for Marit Østhus da hun deltok på hovedlandsrennet i skiskyting som ble arrangert på Bardufoss 1.-3.april.

Fredag ble det 20.plass på normalprogrammet. Med 7 treff på standplass var hun godt fornøyd med resultatet.

På sprinten lørdag ble det 6 treff, og med superfart i sporet ble det en flott 14.plass. Det deltok ialt 64 jenter i hennes klasse, jenter 15 år.

Disse to løpene la grunnlaget for at Marit fikk gå på Sør-Trøndelags 1.lag under stafetten søndag. Sammen med Andrea Gjønnes og Celina Marie Striger gikk de inn til en super 3.plass og kunne stolt ta imot bronsemedaljene!

En flott sesong er over, nå blir det en liten pause både fra ski og gevær. Vi gleder oss allerede til å ta fatt på neste års sesong.
Magnar Solberg-rennet og TC avslutning

Postet av Nor, IL den 20. Mar 2016

I helga gikk Magnar Solberg-rennet og Trøndercup finalen av stabelen i Hauka. Denne helga var det bare Marit som stilte til start fra IL Nor.

På Magnar Solberg-rennet ble det 6 treff og 3.plass.

Trøndercupfinalen søndag endte med 3 treff og 6.plass. Hun ble dermed nr. 4 sammenlagt i Trøndercupen.

Nå gjenstår bare Hovedlandsrennet i Bardufoss etter påske.


For resultater: Magnar Solberg rennet

TC finalen
Poengrenn 1.mars

Postet av Nor, IL den 3. Mar 2016

Tirsdag 1.mars stilte 57 løpere til start på poengrenn på IL Nor's skiarena. Flotte forhold i løypene, og rennet gikk i klassisk stilart. Det smakte godt med vafler og saft etter rennet:-)

Neste poengrenn på Å er tirsdag 8.mars. Da blir det arrangert sprintrenn for de som går 1 km og lengre. Det blir også mulig å gå vanlig distanse for de som ønsker det.

Resultatliste finner dere her: Resultatliste poengrenn 01032016.PDF
Poengrenn tirsdag 1.mars

Postet av Nor, IL den 29. Feb 2016

Det blir poengrenn / skilek på IL Nor's skiarena tirsdag 1.mars. Påmelding fra kl. 17.45, start kl. 18.15. Rennet går i klassisk stilart.

Velkommen!