Takk for støtten fra Marit Østhus

Postet av Nor, IL den 10. Jun 2018

I dette innlegget takker Marit Østhus for støtten hun fikk fra IL Nor sist vinter. Marit har tatt et tøft valg og satser på skiskyting samtidig som hun studerer ved NTG Lillehammer. 

IL Nor er veldig glad for å ha en så flott utøver som Marit med oss og håper på et godt samarbeid også i kommende sesonger.

Vi heier på Marit!


Hei!

Sesongen 2017/2018 er nå over, og jeg er ferdig med min første sesong som junior. Siden jeg flyttet til Lillehammer i august i fjor for å satse på skiskyting har jeg hatt en spennende og lærerik sesong. Jeg har gått mine første Norgescup-renn, skutt stående og gått med geværet på ryggen.

Jeg er godt fornøyd med resultatene denne sesongen. Min beste plassering er en 3.plass i det første Norgescup-rennet. Alt i alt har jeg gått sju Norgescup-renn denne sesongen, og fire av de er topp 10 plasseringer.

Jeg vil takke IL Nor for støtten jeg har fått i 2017/2018. Det betyr mye for meg, og gjør det mulig å satse slik jeg har gjort denne sesongen. Jeg er topp motivert for videre satsing og håper vi kan fortsette samarbeidet i sesongen 2018/2019.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.