Resultater o-løp 6. juli

Postet av Nor, IL den 7. Jul 2016

Onsdag 6. juli var det o-løp med start fra Gammelsetervollan. Odd Vognild hadde lagt fire fine løyper, og endelig var det med noen på alle løypene!

Vi blir veldig glade for nye fjes på o-løp! Orientering er en fin sport der du lærer deg å bruke kart og kompass, samtidig som du får deg ei fin treningsøkt. Noen av oss løper mye, noen løper mest i oppoverbakkene, mens andre løper mest i nedoverbakkene. Noen går når de kan se andre, mens noen løper fort når de ser andre. Noen løper ikke i det hele tatt, det går fint det og! Noen går seg rett på postene, mens mange løper rett forbi.

Vi i o-gruppa vil gjerne ha deg med på o-løp, og ønsker alle velkommen til å prøve. Er du usikker lærer vi deg hvordan du bruker kart og kompass. Det er også mulighet til å løpe/gå sammen med noen hvis du er litt usikker, eller bare vil være litt mer sosial. Løypeleggerne sørger for fire ulike løyper, med både ulik lengde og vanskelighetsgrad. Ta med kompass hvis du har, brikke kan du leie av idrettslaget ved start.

Følg med her på www.il-nor.no eller på facebook-sida IL Nor for informasjon om når og hvor det er løp.

Morten og Even er ivrige i tjenesten, og oppfordrer flere unge til å bli med! Ta gjerne med hele familien.

Resultatliste 06.07.16.pdf

Bilder


Fotografen er forresten veldig glad for å kunne nyte så fin natur når hun surrer rundt på poster hun egentlig ikke skal være på....Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.